Advertisement

Βανδη Βισση : Οι θαυμαστές της τής έχουν αποδώσει τον όρο απόλυτη ελληνίδα σταρ και ίσως όχι άδικα.

Βανδη Βισση : Οι θαυμαστές της τής έχουν αποδώσει τον όρο απόλυτη ελληνίδα σταρ και ίσως όχι άδικα.. Δέσποινα βανδή και άννα βίσση τραγούδησαν η μία επιτυχίες της άλλης και στο τέλος ανέφεραν. Η αννα βισση και η δεσποινα βανδη εκαναν φολλου η μια την αλλη στο ινσταγκραμ, αυτό είναι το τέλος του ημερολογίου των μάγια— starbats (@konstantinbats) december 22, 2020 Οι χρήστες του internet ήδη. 21 (12:45) η μουσική συνάντηση της δέσποινας βανδή με την άννα βίσση τον ερχόμενο χειμώνα αποτελεί από μόνο του ένα τεράστιο γεγονός για τα δεδομένα της εγχώριας showbiz και οι fan των δυο star ανυπομονούν να τις δούν για πρώτη φορά στην ίδια σκηνή. Βισση βανδη μαζι 2020 το τερματισες — gwgwkap (@gwgwkap1) december 23, 2020 ξυπνήστε χωριανοί:

Δέσποινα βανδή και αννα βίσση συναντήθηκαν για πρώτη φορά τηλεοπτικά, στο πλατό του j2us και. Έλυσαν τις διαφορές τους, τραγουδώντας μαζί μεγάλες τους επιτυχίες. 09 μαρ 2021 17:42 celebrities. Ακομα με θυμαμαι μικρο παιδακι ακομα να τσακωνόμαστε σπίτι πρωτοχρονιά αν θα δουμε βανδη στο ένα καναλι ή. Ζωντανά στο πλατό του just the 2 of us βρέθηκαν μαζί για πρώτη φορά το βράδυ του σαββάτου, η άννα βίσση και η δέσποινα βανδή.

J2us Bissh Bandh Mazi To Eidame Ki Ayto Enta3ei 2020 Mporeis Na Fygeis Twra Sportime Gr
J2us Bissh Bandh Mazi To Eidame Ki Ayto Enta3ei 2020 Mporeis Na Fygeis Twra Sportime Gr from www.sportime.gr
Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η είδηση ότι η άννα βίσση και η δέσποινα βανδή θα τραγουδήσουν μαζί. Έγιναν ακόμα και παγκόσμιο trend στο twitter. Εκτός από το γεγονός ότι ερμήνευσαν μαζί πολλές επιτυχίες τους συνεπαίρνοντας το κοινό, δεν θα μπορούσαμε να μη σχολιάσουμε το εντυπωσιακό τους στυλ on stage. Για πρώτη φορά στα χρονικά η άννα βίσση και η δέσποινα βανδή βρέθηκαν στο ίδιο πλατό και τραγούδησαν ντουέτο μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους, προκαλώντας «σεισμό» στα social media. Ήταν η πρώτη φορά που οι δύο μεγάλες καλλιτέχνιδες βρέθηκαν μαζί στην. Η στιγμή που η δέσποινα βανδή βουρκώνει και «κόβεται» η φωνή της! Η απίστευτη ατάκα της βανδή στην παπαρίζου: Η αννα βισση σχολιασε την εμφανιση του θαναση αλευρα στην πρεμιερα του yfsf all star.

Έλυσαν τις διαφορές τους, τραγουδώντας μαζί μεγάλες τους επιτυχίες.

Μπορεί η άννα βίσση να είναι θετική στο ενδεχόμενο συμμετοχής στο νέο παιχνίδι του αντ1 «the voice», ως μέλος της κριτικής επιτροπής, όμως, για να πει το οριστικό «ναι» θα πρέπει από το καρνέ. Ένωσαν τις φωνές τους για πρώτη φορά. Στην εκπομπή του γρηγόρη αρναούτογλου βρέθηκε. Για πολλές δεκαετίες η άτυπη κόντρα ανάμεσα στις τραγουδίστριες άννα βίσση και δέσποινα βανδή, κυριαρχούσε στην ελληνική σόουμπιζ, με τους φαν τους να. Η άννα βίσση και η δέσποινα βανδή εμφανίστηκαν για πρώτη φορά μαζί on stage, στον τελικό του «just the 2 of us» το βράδυ του σαββάτου. Το πρώτο σχόλιο της άννας βίσση για τη δέσποινα βανδή. Οι θαυμαστές της τής έχουν αποδώσει τον όρο απόλυτη ελληνίδα σταρ και ίσως όχι άδικα. Εκτός από το γεγονός ότι ερμήνευσαν μαζί πολλές επιτυχίες τους συνεπαίρνοντας το κοινό, δεν θα μπορούσαμε να μη σχολιάσουμε το εντυπωσιακό τους στυλ on stage. «μεγάλωσα με τα τραγούδια σου». Η άννα βίσση, σε τρεις μέρες έχει γενέθλια και, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό down town δε δίστασε να φωτογραφηθεί γυμνή. | ζωη | iefimerida.gr | δέσποινα βανδή, άννα βίσση, φιλί, j2us Ηλιασ δημοσ published 11 ιουν. 21 (12:45) η μουσική συνάντηση της δέσποινας βανδή με την άννα βίσση τον ερχόμενο χειμώνα αποτελεί από μόνο του ένα τεράστιο γεγονός για τα δεδομένα της εγχώριας showbiz και οι fan των δυο star ανυπομονούν να τις δούν για πρώτη φορά στην ίδια σκηνή.

Ήταν η πρώτη φορά που οι δύο μεγάλες καλλιτέχνιδες βρέθηκαν μαζί στην. Εκτός από το γεγονός ότι ερμήνευσαν μαζί πολλές επιτυχίες τους συνεπαίρνοντας το κοινό, δεν θα μπορούσαμε να μη σχολιάσουμε το εντυπωσιακό τους στυλ on stage. Ακομα με θυμαμαι μικρο παιδακι ακομα να τσακωνόμαστε σπίτι πρωτοχρονιά αν θα δουμε βανδη στο ένα καναλι ή. Συνεργασίας συνέχεια, όπως φαίνεται για την άννα βίσση και την δέσποινα βανδή, οι οποίες ανάρτησαν φωτογραφίες όλο νόημα. Οι χρήστες του internet ήδη.

Anna Bissh 8elw Na Synergastw Me Th Despoina Bandh Twra Poy Th Gnwrisa E8nos
Anna Bissh 8elw Na Synergastw Me Th Despoina Bandh Twra Poy Th Gnwrisa E8nos from www.ethnos.gr
Ο νίκος κοκλώνης ρώτησε την δέσποινα βανδή και την άννα βίσση μόλις τελείωσαν τα τραγούδια που ερμήνευσαν στην σκηνή του j2us, αν τελικά αυτή η κόντρα ήταν αλήθεια. Η δεσποινα βανδη ειπε οχι στο αφιερωμα στον φοιβο. Οι δύο καλλιτέχνιδες συζητήθηκαν ιδιαίτερα στα social media και στις τηλεοπτικές εκπομπές και έσβησαν ουσιαστικά μια για πάντα την «κόντρα» που γεννήθηκε πριν από 25 χρόνια. Η άννα βίσση και η δέσποινα βανδή εμφανίστηκαν για πρώτη φορά μαζί on stage, στον τελικό του «just the 2 of us» το βράδυ του σαββάτου. Και στο τέλος έκλεισαν και με ένα. «μεγάλωσα με τα τραγούδια σου». Δεν είχαν συναντηθεί ποτέ ούτε τηλεοπτικά, ούτε δισκογραφικά, ούτε σε. Η αννα βισση και η δεσποινα βανδη εκαναν φολλου η μια την αλλη στο ινσταγκραμ, αυτό είναι το τέλος του ημερολογίου των μάγια— starbats (@konstantinbats) december 22, 2020

Οι θαυμαστές της τής έχουν αποδώσει τον όρο απόλυτη ελληνίδα σταρ και ίσως όχι άδικα.

Η δεσποινα βανδη ειπε οχι στο αφιερωμα στον φοιβο. Δέσποινα βανδή και άννα βίσση τραγούδησαν η μία επιτυχίες της άλλης και στο τέλος ανέφεραν. Δεσποινα βανδη & φοιβος ξανα μαζι! Έλυσαν τις διαφορές τους, τραγουδώντας μαζί μεγάλες τους επιτυχίες. Η άννα βίσση και η δέσποινα βανδή εμφανίστηκαν για πρώτη φορά μαζί στη σκηνή στον τελικό του «j2us» και από. Η απίστευτη ατάκα της βανδή στην παπαρίζου: Βισση βανδη μαζι 2020 το τερματισες — gwgwkap (@gwgwkap1) december 23, 2020 ξυπνήστε χωριανοί: Τι είναι αυτός απάντησε η βανδή, ενώ η βίσση τον ρώτησε αν θα τους πάρει συνέντευξη πάρτι κάνουμε εδώ. Και στο τέλος έκλεισαν και με ένα. Εκτός από το γεγονός ότι ερμήνευσαν μαζί πολλές επιτυχίες τους συνεπαίρνοντας το κοινό, δεν θα μπορούσαμε να μη σχολιάσουμε το εντυπωσιακό τους στυλ on stage. Ανεξαρτήτως αν ήταν διαφημιστική ενέργεια ή ειλικρινές γεγονός, με μπόλικο στρας, συνέβη κι αυτό: Οι χρήστες του internet ήδη. Ζωντανά στο πλατό του just the 2 of us βρέθηκαν μαζί για πρώτη φορά το βράδυ του σαββάτου, η άννα βίσση και η δέσποινα βανδή.

Μια μεγάλη μουσική και τηλεοπτική στιγμή που έγραψε ιστορία, χάρισαν η άννα βίσση και η δέσποινα βανδή, ανεβαίνοντας στο stage του «just the 2 of us» τη βραδιά του τελικού. Οι δύο καλλιτέχνιδες συζητήθηκαν ιδιαίτερα στα social media και στις τηλεοπτικές εκπομπές και έσβησαν ουσιαστικά μια για πάντα την «κόντρα» που γεννήθηκε πριν από 25 χρόνια. Ακομα με θυμαμαι μικρο παιδακι ακομα να τσακωνόμαστε σπίτι πρωτοχρονιά αν θα δουμε βανδη στο ένα καναλι ή. Η άννα βίσση και η δέσποινα βανδή συναντήθηκαν στον τελικό του j2us και, αναμφίβολα, έγραψαν ιστορία. Δεν είχαν συναντηθεί ποτέ ούτε τηλεοπτικά, ούτε δισκογραφικά, ούτε σε.

Bandh Bissh To Paraskhnio Ths Prwths Synanthshs Toys Pws Apofasisan Na Tragoydhsoyn Mazi Binteo
Bandh Bissh To Paraskhnio Ths Prwths Synanthshs Toys Pws Apofasisan Na Tragoydhsoyn Mazi Binteo from imageservicethumbs.glomex.com
Δέσποινα βανδή και αννα βίσση συναντήθηκαν για πρώτη φορά τηλεοπτικά, στο πλατό του j2us και. Για πρώτη φορά στα χρονικά η άννα βίσση και η δέσποινα βανδή βρέθηκαν στο ίδιο πλατό και τραγούδησαν ντουέτο μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους, προκαλώντας «σεισμό» στα social media. Το πρώτο σχόλιο της άννας βίσση για τη δέσποινα βανδή. Εκτός από το γεγονός ότι ερμήνευσαν μαζί πολλές επιτυχίες τους συνεπαίρνοντας το κοινό, δεν θα μπορούσαμε να μη σχολιάσουμε το εντυπωσιακό τους στυλ on stage. Αυτή η καρέκλα χωράει μόνο μία. Έγιναν ακόμα και παγκόσμιο trend στο twitter. 21 (12:45) η μουσική συνάντηση της δέσποινας βανδή με την άννα βίσση τον ερχόμενο χειμώνα αποτελεί από μόνο του ένα τεράστιο γεγονός για τα δεδομένα της εγχώριας showbiz και οι fan των δυο star ανυπομονούν να τις δούν για πρώτη φορά στην ίδια σκηνή. Οι δύο καλλιτέχνιδες συζητήθηκαν ιδιαίτερα στα social media και στις τηλεοπτικές εκπομπές και έσβησαν ουσιαστικά μια για πάντα την «κόντρα» που γεννήθηκε πριν από 25 χρόνια.

Το βίντεο με το φιλί στο στόμα.

Ακομα με θυμαμαι μικρο παιδακι ακομα να τσακωνόμαστε σπίτι πρωτοχρονιά αν θα δουμε βανδη στο ένα καναλι ή. Αυτή η καρέκλα χωράει μόνο μία. Δεν ξέρω γιατί όμως μερικές φορές, όταν διαβάζω κάτι όπως αυτό το κομμάτι για την αναζωπύρωση της κόντρας ανάμεσα στις κυρίες βίσση και βανδή, νοιώθω έντονη την. 09 μαρ 2021 17:42 celebrities. Oι δύο ερμηνεύτριες θα βρεθούν επί σκηνής στον τελικό του j2us, απόψε στις 20:00 στο open και θα είναι αναμφισβήτητα μία. Μπορεί αννα βίσση και δέσποινα βανδή να μην είχαν ανταλλάξει προσωπικά κουβέντα όλα αυτά τα χρόνια, όμως η φημολογούμενη μεταξύ τους κόντρα συντηρούνταν σαν αστικός μύθος. Βισση βανδη μαζι 2020 το τερματισες — gwgwkap (@gwgwkap1) december 23, 2020 ξυπνήστε χωριανοί: Η στιγμή που η δέσποινα βανδή βουρκώνει και «κόβεται» η φωνή της! Ωσπου όλα λύθηκαν χθες στο πλατό του j2us όπου συνυπήρξαν και τραγούδησαν παρέα. Και στο τέλος έκλεισαν και με ένα. Ιστορικη στιγμητραγουδώντας την αντίστροφη μέτρηση σε μουσική και στίχους του νίκου. Μπορεί η άννα βίσση να είναι θετική στο ενδεχόμενο συμμετοχής στο νέο παιχνίδι του αντ1 «the voice», ως μέλος της κριτικής επιτροπής, όμως, για να πει το οριστικό «ναι» θα πρέπει από το καρνέ. Δεσποινα βανδη & φοιβος ξανα μαζι!

Η άννα βίσση και η δέσποινα βανδή συναντήθηκαν στον τελικό του j2us και, αναμφίβολα, έγραψαν ιστορία βανδη. Δέσποινα βανδή και αννα βίσση συναντήθηκαν για πρώτη φορά τηλεοπτικά, στο πλατό του j2us και.

Posting Komentar

0 Komentar